Vanhempaintoiminta Ahvenisjärven koulussa

27.8.2020

Kaikissa Ahvenisjärven koulun koulutaloissa toimii oma vanhempainyhdistys. Kukin toimii itsenäisesti mutta vahvaa yhteistyötä tehden. Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen toimintaan, saat kaupanpäälle hyvän mielen sekä tilaisuuden tutustua eri luokka-asteilla olevien lasten vanhempiin.

Hallilan koulun vanhempainyhdistys ry
www.hallilanvanhempainyhdistys.yhdistysavain.fi

Kanjonin koulun tuki ry
www.kanjonintuki.yhdistysavain.fi  www.facebook.com/Kanjonintuki