Tietoa meistä

Ollaan meidän koulun vanhempainyhdistys⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, Pohjois-Hervannan koulun tuki ry.

Meidän jäsenet kuuluu koulun sisäpiiriin. Tehdään yhteistyötä koulun kanssa ja kuullaan usein ensimmäisinä kaikesta uudesta koulua koskevasta. Tavataan joka toinen kuukausi rennoissa merkeissä ja vaihdetaan kuulumisia vanhempien kesken. 

Parasta on, että jäsenyys on täysin ilmaista ja mukaan on vaivatonta tulla. Jäsenyys ei myöskään velvoita mihinkään, mut jos tekeminen innostaa niin tsekkaa hakemuksen vierestä, missä voit olla mukana. 

Täytä siis jäsenhakemus tuosta alta!

Olisiko joku seuraavista sun juttu?

Voit osallistua ja tukea monin eri tavoin. Tässä muutama esimerkki:

  • Tee herkkuja myytäväväksi lasten discossa, joita pidetään Kupolissa n. 4 krt/v. Karkit ja mehut ostamme valmiina, mutta esim mokkapalat ja popcorn tekevät hyvin kauppaansa samoin kuin vaikkapa Halloween-discon hirmuiset herkut.
  • Tule hoitamaan kahvitusta vanhempainiltaan. n. 1 krt/v, työpanos n. 2 h. Usein tehdään niin, että muutama henkilö hoitaa tilaisuuden alun ja muutama lopun
  • Tulisitko avuksi lasten discon puffettiin? n. 4 krt/v, työpanos n. 2 h per kerta. Usein tehdään niin, että muutama henkilö hoitaa tilaisuuden alun ja muutama lopun.
  • Tule mukaan ideoimaan ja järjestämään jo perinteiksi muodostunutta Pikkujoulupyrähdys-myyjäistapahtumaa. 
  • Tule mukaan vanhempainyhdistyksen tapaamisiin/kokouksiin, joita pidetään kerran kuussa koulun ope-huoneessa. Aina ei tarvitse ehtiä mukaan, ja voit osallistua kokouksiin vaikka et olisi aiemmin ollut mukana tai edellisestä käynnistä olisi kulunut pidempikin aika
  • Auta meitä viestimään, päivittämään nettisivuja, Facebookia, … tarvitsemme myös juttujen kirjoittajia, esimerkiksi Hervannan Sanomat mielellään julkaisee tekstejä toiminnastamme. Meiltä on pyydetty myös kantaaottavia kolumneja.
  • Maksa vapaaehtoinen kahvimaksu vanhempainilloissa, joihin vanhempainyhdistys järjestää kahvituksen. Tällä hetkellä keräämme varoja erityisesti kiusaamisen vastaisten tietoiskujen järjestämiseen.
  • Osallistu yhteistilauksiin, kuten muutaman kerran toteutettu leipomopakastemyynti, josta leipomo maksoi meille provision.
  • Voit myös ehdottaa meille mitä voisit tehdä tai toivoisit tehtävän, lähetä meiliä pohentuki@gmail.com